מחקרים שונים שנעשו בתחום מעידים על כך שההתעסקות של העובדים באוכל גוזלת מהם לא מעט זמן – להחליט מה אוכלים, מאיפה מזמינים, לבצע את ההזמנה וכו'.
הצבת מכונות מזון אוטומטיות במקום העבודה יכולה להקל מאוד על העובדים ולספק להם מזון איכותי וטרי, ועל המעסיק, שזמן עבודה יקר מתבזבז עבורו.
הצוות המקצועי של חברת משקר, המובילה בישראל במכונות אוטומטיות למזון ושתיה, מסבירים למה כדאי לכל בעל חברה להציב מכונות אוטומטיות במקום העבודה.
היתרון הראשון והברור להצבת מכונות אוטומטיות לממכר שתיה ומזון במקומות עבודה הוא החיסכון.
העובדים חייבים לאכול וחייבים לקבל זמן מוגדר לאכול בו בנחת, אך אין חובה לבזבז את הזמן הרב בארגון ההזמנות, או בזמן היציאה מהעבודה לקניית המזון.
כאשר ישנה התעסקות שלמה סביב האוכל זמן הברוטו שהנושא גוזל מכל עובד מתארך מאוד.
ישנה אפשרות, בעיקר בחברות גדולות, להחזיק קפיטריה או מטבח של ממש, אך גם כאן מדובר בעלויות גבוהות מאוד, בעוד השקעה קטנה והצבה של מכונות מזון יכולה לפתור את כל הבעיה.
גם העובדים מרוויחים:
מכונות מזון חדישות מצוידות בחיישנים המווסתים את הטמפרטורה בתוך המכונות ושומרים על טריות המזון. האחריות על המזון היא בידי החברה המספקת את המכונות ובכל מקרה של חריגה או בעיה נשלחת הודעה אוטומטית לחברה ונציג מטעמה מגיע לתקן את הדרוש תיקון.
תדירות החלפת המזון במכונות היא גבוהה למדי, בעיקר כאשר מדובר במקום עבודה שיש בו כמה עשרות עובדים. בתיאבון!
חברת משקר מתמחה בייצור מכונות מזון ושתייה אוטומטיות. על כל שאלה ובקשה הנכם מוזמנים לפנות אלינו או להשאיר את פרטיכם באתר וניצור עמכם קשר